۸ پاسخ

از کجا میدونی رفلاکس نداره دختر منم همینطوریه ولی رفلاکس داره؟ رفلاکس مگه برگشت شیر نیست؟

رفلاکس عزیزم،حتما نباید با شدت بالا بیاره،پسر من بالا نمیاره اما رفلاکس داره

شیر بالا میاره؟ اگر شیر بالا میاره رفلاکسه دیگه عزیزم. رفلاکس ب برگشت شیر از معده میگن حالا یا جهشی هست یا ساده. اما اگر پنیریه یعنی غلیظ و کشداره اون اضافه شیره ک سر دلش میمونه با آروغ میاد بالا جای نگرانی نیس.

اون اضافات شیرشه نگران نباش طبیعیه

باحجم زیاد هورت میکشه توک سینتو باانگشت بگیر کمتر بره کم بده با فاصله

عزیزم از زیاد خوردنه تایم شیر دهیتورعایت کن مثلا من هردوساعت ۱۰ دقیقه میخوره تایم بیشتر بخوره میاره بالا

میگن معدش داره بزرگ میشه یا دوتا میشه بچه

اگه کم باشه و پنیری باشه مشکلی نداره