۱۰ پاسخ

الان جاش تنگ شده کمتر تکون میخوره گلم. یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخواب تکون میخوره

عزیزم هر چیز شیرینی مثل شکلات یا خرما .بخور به پهلوی چپ بخواب .
اب سردم باعث تکونش میشه

عزیزم تز هفته ۳۱ به بعد تکون بچه کم تر میشه به نسبت قبل چون دیگه جایی داخل رحم نداره که راحت بچرخه
فقط به صورت محدود دست و پاشو تکون میده
نترس
طبیعیه کمتر شدن فعالیت جنین تو هفته شما

هرچقد دوس داری اناناس بخور چیزی نمیشه بخاطر جواب بقیه میگم
ببین حتی خوردن قند ام بچه رو تحریک میکنه حتما نباید چیز خاصی باشه،یه چایی شیرین بخور کافیه

عزیزم اناناس خطرناکه نخوریااا اناناس گوشت رو تجزیه میکنه،یدونه شوکولات یا چیز شیرین بخور ب پهلو دراز بکش

لیمو شیرین عالیه یا خرما من هر موقع اینا رو میخوردم خیلی‌ تکون میخورد

یه چیز شیرین بخور رودست چپ بخواب ان شالله تکون میخوره

سلام عزیزم
حساس نشو حالش خوبه
دردسر اینه ۴۰ هفته رو پر کنی درد زایمان نیاد
اعصایم خرده به خدا

شکلات ی چی شیرین بخور

عزیزم اناناس نخور