۵ پاسخ

عزیزم برای علایمی درد سینه ها،ویار و تهوع و... هفته ۸ و ۹ به بعد منتظر باش بعد هم خیلیا ها تا آخر هیچ علایمی ندارن

سلام دوست عزیز
حتماً نباید علائمی باشه ،توجهتون رو بزارین رو اتفاقهای مثبت.

اصلا نگران نباش عزیزم شاید ویار نداشته باشی گلم این دیگه خیلی خوبه بعدش حتی بارداری‌های پوچ ویار وینا دارن

چه علائمی مثلا عزیزم زیر دلت درد داره؟حالت تهوع خیلی ها ندارن منم ندارم فقط زیر دلم هرازگاهی درد میگیره

سلام نه عزیزم من خودمم تا هفته هشتم هیچ علائمی نداشتم خداروشکر مشکلی هم نبود صدای قلبشم شنیدم