۵ پاسخ

سلام چیشد شما زایمان طبیعی داشتین

سلام عزیزم دردت اومده چون دهانه رحمت رو تحریک کرده بعد از معاینه ممکنه لکه بینی هم داشته باشی،ناز موقع زایمان خدا بهت قدرت و تحمل میده، آلان ب نظرم استرس نداشته باش پیاده روی کن از پله بالا پایین برو تو خونه چهار دست و پا راه برو با دست لباس بشور،شربت خاکشیر بخور نزدیکی بدون جلوگیری داشته باش تا زودتر زایمان کنی من بعد از معاینه ب ی هفته نرسید ک زایمان کردم

چند سالته عزیزم . بچت دختر یاپسره؟برامن چهل هفته چهارسانت بازشده بود اصلا تصور نمی‌کردم روز زایمانم باشه رفتم معاینه کرد گفت یاامروز یافردا زایمان می‌کنی ی شیشه روغن کرچک کوچک گفت بخربخور منم اومدم خونه شیشه رو سر کشیدم اححح بدمزه بود ولی خوردم. بعدم زیر دوش میرفتم نیم ساعت یبار و مث پیاده روی زیر دوش میکردم. تااینکع دردم شروع شد توی خونه دزدان رو تحمل کردم وقتی رفتم بیمارستان ک گفتن الان بچه دنیامیاد ب ماماش زنگ بزنید بیاد

واییییی عین منی🙄برا من۲۴ بهمن زده.منتظرم دردم شروع بشه ولی خبری نیست.

ازهیچی نترس آخرش اگه دیربشه زوذمیبرن واسه سزارین این استرسا فقط اذیت کنندس