۸ پاسخ

فکر نکنم به زایمان مربوط باشه . دکتر پوست برید . من یه بار اینجوری شدم فهمیدم به کش شورتم حساسیت داشتم 😁

آنزیم های کبدیتونو چک کردین؟؟

سلام منم این مشکل برام پیش اومدرفتم پیش متخصص پمادان ان نوشت باشربت کامپانددیفن هیدرامین یه آمپول بتامتازونم برام زدبهترشدم

سلام سزارين يا طبيعي ؟

ببخشید شما خوب شدید؟ کاری انجام دادین؟ چون منم اینطور دقیقا باشرایط شما شدم

سلام ببخشید عکس پروفتون پسرتونه؟؟

سلام عزیز نمیدونم‌از چیه ..ولی اینو میدونم پسرت ماشالله ماهه خدا حفظش کنه از چشم بد دورش کنه از طرف من محکم ببوسش

سلام...این علام صددرصد نشانه الرژی هست.... فکر نکنم به زایمان ربط داشته باشه.....فقط باید متوجه بشید به چی حساس شدید؟؟؟؟ جدیدا به موادی یا خوردنی جدیدی برخورد داشتید؟؟؟؟