۹ پاسخ

عزیزم همون از دندونشه دختر منم چن روز اذیت میشه خوب شد بعد چن روز میبینم ک داره دندون در میاره

عزیزم دندوناشه ، ی پماد گیاهی مخصوص لثه است از شرکت باریج اونا بخر بمال روی لثه هاش آرومتر میشن

پسر منم اونجوری میشه گاهی یا گرسنس یا دندون درمیاره نگران نباش حتما از دندوناشه

اره دندونه شک نکن خیلی بی قرار میشه دقیقا به مادرشون میچسبه پسر منم همین طوری بود خیلییییی اذیت شد خیلی بی قرار بود همش گریه ولی دیگ بیشتر نیاز داره به محبت و نوازش و صبر ایوب از طرف ما

سلام ازدندوناشه پایین اول درمیاره بالا خیلی سخته پسر منم همینجوریه تامیتونید باهش بازیکنید

نگران نباش دختر من هم همینطوره

سلام
من خوندم بچه ها حدودا از 7 تا 10 ماه اضطراب جدایی از مادر دارن و تو هر بچه ای تو یه ماهی معلوم میشه
دوست دارن فقط بغل مادرشون باشن
اگر مطمئن هستی ک مشکل دیگه ای نداره شاید تو این دورانه و باید بهش توجه بیشتری کنی
یه مدت کوتاهه ولی روش تاثیر زیادی داره

شاید دندونشه میخاد بزنه
یا دل درد ندارا

اگه فقط بی قراره ک به خاطر دندونه از بالا میخاد دربیاره دندونای بالایی خیلی اذیت داره😑😑