۶ پاسخ

عزیزم پنج هفته زوده ک رفتی بزار بین شش تا هشت هفته برو ک خیالت راحت شه

الان یعنی به نظرشما من هفته ی بعد برم یا دوهفته ی بعد برم عزیزا؟؟

هفته 7به بعد بایدبری

اره عزیزم نگران نباش تا اخر هفته ۶ وقت هس برای تشکیل قلب ب خودت استرس بده و بعدا دوباره سونو رو تکرار کن

تو۵هفتع مشخص نمیشه عزیزم گاهی سونو تاریخش با موعد پریود یکی نیست نگران نباش منم ۵هفته رفتم هیچی نبود فردا میرم دوباره

عزیزم دوسه هفته دیگه جاداری
زود رفتی سنو