۵ پاسخ

و ببخشید از نوزادی و الان که هشت ماهشه هنوزم رفلاکس داره حتما بعد شیر خوردنش عاروقشو بگیر که بالا نیاره سرشو هم یکم بالا تر از بدنش بذار

من دختر عمم پسرش رفلاکس داشت دکترش کلا پروتئین گاوی رو حذفش کرد و شیر خشک بدون لاکتوز هم میده به پسرش

عزیزم منم اول فکر میکردم پسرم رفلاکس داره چون چند باری هم شیر پرید توریه اش ونزدیک بود دوراز جونش خفه بشه امابعد از انجام سونومعلوم شداصلارفلاکس نداره از زیاد خوردن بالامی اورد توهم اول مطمین شو که رفلاکسه بعد دنبال درمانش باش
آبتامیل برای معده های حساس خوبه

ای وای منم همین مشکلو دارم واقعا موندم نمیدونم چیکارکنم

شیر خشک ar از هرمارکی برای رفلاکس خوبه،ولی یبوست میاره
حتما باید دکتر تجویز کنه

اره حتما یک ربع تا بیست دقیقه بعد شیرخوردنش نگهش دار تا اروغ بزنه،بعد یه مدتی خوب میشه
پسر من چهارماه اش تمام داره میشه یک ماهی میشه که دیگه خوب شده