۴ پاسخ

موقع شیر خوردن خودشو بکشه عقب با پاهاش فشار بیاره سینه رو از دهنش بکشه بیرون
اب دهانش زیاد بره
انگار ادامس داره میجو
وقتی خوابه یهو تو خواب جیغ بزنه چون مثل ترش کردن میسوزونش

بیقراری ، خس‌خس سینه، خواب کم و سبک، دل درد، توی دهنشون انگاری که ادامسه،ترش کردن و بد شیر خوردن علائم رفلاکس پنهانه که معمولا شیر تا مری بالا میاد ولی بیرون نمیریزه اگر تشخیص ندن و درمان نشه ممکنه نوزاد ریه هاش ضعیف بشه

من پسرم رفلاکس پنهان داشت همش یه چیزی تودهنش مزه مزه میکرد یا صورتش رو ترش میکرد یاصورت رومیمالیدمحکم

من پسرم وقتی شیر میخورد تا شیشه شیر تموم میشد چنان استفراغ میکرد ک میپاشید دکتر گفت رفلاکسه