۷ پاسخ

سلام.خیلی زود رفتی گلم.صبر کن ۸ هفته برو صدای قلب نازش رو میشنوی

ممنون از همگی مامانای خوش قلب

به منم گفتن فقط ساک تشکیل شده
نگران نباش زود رفتی جنین تشکیل نشد هنوز تو ۶ هفته برو بعدش که مشکلی نبود واسه قلب ۸ هفته برو

هفته ۴ خیلی زوده برای سونو
از هفته ۶به بعد بیشتر میشه جنین و دید
نگران نباش عزیزم

سلام عزیزم زود رفتی سونو به منم همین گفتن تو هفته چهار نگران نباس چند هفته صبر کن بعد سونو تکرار کن

عزیزم ممکنه یکم زود رفته باشی.حداقل ۶ هفته و حداکثر تا ۹ هفته طول میکشه.تو بدن هرکسی متفاوته

عزیزم خیلی زود رفتین سونو
اخر۸هفته برین همه چیز رو واصح میگن
شما باردارین فقط دارین با افکار پوچ ب خودتون استرس میدین