۴ پاسخ

بچس دیگه اونموقع نمیتونست تکون بخوره هرطرف میخوابوندیش میخوابید.الان یادگرفته تکون بخوره دوس داره طرفی که خودش دوس داره بخوابه.😊دخترمنم اینجوره

منم بچم تا۲ ماهش تموم شده نمیخابه به پهلو طاق بازمیخابه ولی سرشو یور میزارم که آب دهنش نپره گلوش

بچه منم به پهلو نمیخوابه، حتی الان.

بچه منم همینطوره دوست داره به پشت بخوابه به پهلو میخوابونمش وقتی خوابش عمیقه بالشش رو میزارم پشتش دیگه نمیتونه بچرخه