۶ پاسخ

حتما از یک ساعت قبل قطره ی استامینوفن دوبرابر وزنش بده موقع ختنه کرد همون جا دوباره بهش بده اینا رو دکتر به من گفت من استامینوفن دوم رو ندادم خیلی پشیمون شدم و حتما شیر اماده داشته باش که بعدش بهش بدی ترجیحا با شیشه که لاستیکیش تکون نخوره بعدم اگه حلقه بودی باید مراقب باشی لاستکیش خیلی شل ببند که برخورد نکنه به اونجاش دردش می گیره من که سنتی بودم لاستکیش رو تا باز کردم بجه نفس کشید انگار داشته فشار می یورده و اگه حلقه هست دست به دست نکنین بچه رو هی لاستکیش کشیده بشه استامینوفن هم که هر ۶ ساعت باید بهش بدی حالا من بچم خیلی اذیت بود هر ۴ ساعت می دادم من ۲۰ روزگی ختنه کردم بچمو

من پسرمون رو ۳۳روزگی ختنه کردم بعد دوازده روز حلقه اش افتاد فقط روز اول بعد بیمارستان جیش اولش گریه کرد وگرنه خیلی خوب بود. پماد چشمی تترا تا سه روز بعدش تا افتادن حلقه پماد معمولیش استفاده کردم تا پنج شش روز بعدشم کرم آ د دکتر داد میزدم. قطره استامینوفن هم یک روز دادم درد نداشت کلا دیگ ندادم

من که قبلش فقط بهش استامینوفن دادم بعد ختنه هم دکتر گفت هر 6ساعت استامینوفن بده نه چرب کن نه هیچ کار دیگه

فرداقبل رفتن دوبرابر وزنش بهش قطره استامینافون بده.
اونجااحتماپمادمیدن بعصی جاهاچرک خشک کنم میدن البته به من ندادن
بچه روتاسه روز نباید وقتی پی پی کرد بشوری
بعد سه روز میتونی حمام کنی
وقتی حلقه افتاد تاسه روز سر کلاهکو میکشی پایین باپماد آد چرب میکنی

من پسرمو ۱۵ روزگیش بردم. قبلش هیچی دکتر اونجا خودش بی حسی و ... رو انجام میده بعدش هم ۳ روز آب نخوره بهش البته دکتر ۲ روز گفته بود من ۳ روز نگه داشتم و بعدش بردم حموم شربت هاش باید سر ساعت باشه و اگه پمادی هم دکتر بده باید سرساعت استفاده کنی تا کودک اذیت نشه البته برای ختنه هرچه زودتر ببری بهتره

سلام اره خیلی خوبه من پسرمو۲۰روزه بردم ختنه کردم مراقبت قبلش نه بعد۳روزازپسرمن خوب شدیک پمادچشمی دکترگفت میزدم همین