۱۰ پاسخ

عزیزم باید شب که میشه تمام چراغا رو خاموش کنی حتی اگر میخوای شیرش بدی یا تعویضش کنی. برعکس روزا سروصدا کنی تو خونه که بیدار بشه و خوابش بمونه برای شب. دقیقا مثل یک آدم بزرگسال باید درمورد ریتم خوابش رفتار کنی. ما اشتباهمون اینه وقتی بچه تو طول روز می‌خوابه خونه رو تو سکوت مطلق نگه میداریم

بیشتر بچه ها همینطوری تا خوابشون تنظیم بچه طول میکشه کاریش نمیشه کرد بچه کوچیکه نمیشه به زور روزا بیدار نگرش داشت

دختر منم اینطوری شبا خوابه روزابیدار
ازوقتی به دنیااومد یه دل سیرنخوابیدم

عزیزم واسه بچه ۲۰روزه نمیشه برنامه خواب گذاشت چون هرلحظه نفخ وشکم درد داره بیدارمیشه اینکه تومیگی شباها نمیخوابه اون کولیک داره کولیک شباها ازعصرشروع میشه وتاچهارماهگی ادامع داره یااینکه ببری دکتر داروبده دخترای منم کولیک داشتن دکتر یه قطره داد از بیست داروخانه گشتم یکیش پیداکردم توتبریز خداروشکر همه درداش بااون رفت

عزیزم مشگل منم همینه روزا هرکاری میکنم بیدارنمیشه عوضش شبا بیداره

شب تاریک روز روشن تا ۴۰روزگی ک شبو روز دیگه یاد بگیره

نوزاد رو که نمیشه روز به زور بیدار نگه داشت که شب بخوابه . باید صبر کنی تا خوابش تنظیم شه . فقط میتونم پیشنهاد بدم یکی دوبار شب ببرش حمام شاید حمام باعث بشه شب بخوابه . چون پسر من از حمام میاد قشنگ ۴.۵ ساعت پشت هم عمیق میخوابه فقط این وسط از گشنگی بیدار میشه دوباره میخوابه

خب همه بچه ها شبا بیدارن دیگه روزا خواب پس آروم‌نیست😂

کم کم درست میشه ساعت خوابش

من از دکترم پرسیدم گفت نوزادها کلا دوست دارن شب بیدار باشن . بعد از چند ماه بهتر میشن