۳ پاسخ

سلام منم از وقتی وارد هفته سی و سه شدم کاهش حرکت جنین دارم دکترم میگه بخاطر اینه که بزرگ شده و جا واسش تنگه و شاید حرکتاش انقدر آرومه که حس نمیکنی. به هر حال اگه نگرانی برو نوارقلب بگیرن یا اینکه میتونی تو خونه یه کمپوت گلابی کامل بخوری بعد یه ساعت که جذب بدنت شد به سمت چپ دراز بکش و حرکاتشو بشمر اگه تو عرض یه ساعت چهارتا حرکت ازش حس کردی بدون مشکلی نداره. خوب باشی عزیز

سلام عزیزم
مهم اینه ک تکون میخوره ،دلیل کم شدن حرکاتش ممکنه بخاطر این باشه ک چون داره وزنش زیاد میشه و تپل شده یکم جاش براش تنگه

عزیزم یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش تعداد حرکتش بشمار ببین حرکتش چطوریه نگران شدی برو چکاب