۵ پاسخ

اگر با شیر خودتون سیر میشه و خوب رشد می کنه که نیازی به شیر خشک نیست، به جاش خودتون رو تقویت کنید، ویتامین و کلسیم بخورید تا ۶ ماهگی که کم کم غذای کمکی شروع میشه، اما الزاما اینطوری نیست که هر بچه ای شیشه بخوره دیگه سینه مادرو نمیگیره.

سعی کن ندی اگرم دادی سعی کن توخواب بدی بهش ک متوجه نشه واینکه شیشه شیری بگیر ک سرشیشش نازک باشه زخم نگیر

عزیزم شیر خودتو بده تاجایی که میشه احتمالش زیاده شیر خشک بدی شیر خودتو نخوره

منم بدخترم شیرخشک دادم استفراغ کرد

وقتی شیر داری چرا شیر خشک میدی