۷ پاسخ

والا دکترمن گفت نخور هرچی میخوای بخوری بعدزایمان بخور زردی ربطی به گرمی وسردی نداره به گروه خونی وظرفیت بدن بچه ست

اینو امروز اینجا خوندم

سلام،منم شنیدم تو ماه آخر خوبه بخوری

سوال منم هست از هفته چندم باید خورد

سلام گلی من الان دوماهیه بیشتره دارم میخورم.ولی سر بچه اولم خیلی بیشتر میخوردم چون تو تابستون بود.و خودمون هم جنوب بودیم.
چون کبد مادر رو پاک میکنه پوست بچه رو صاف میکنه

دکترم گفت توصیه نمیکنم ولی یک مامای باتجربه بهم گفت روزی ی استکان خاکشیر و همچنین عرق کاسنی بخور منم دو روزه شروع کردم

سلام عزیزم آره خوبه من شروع کردم دارم میخورم دو هفته دیگه زایمانمه