۵ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش احتمالا هفتت کمتر از اون چیزیه ک فکر میکنی بعدم فعلا وقت داری استرس نداشته باش توکلت بخدا باشه ان شااله ک تشکیل میشه گلم

واقعا ،اخه دکترم هم چین با اطمینان گف تا الان باید تشکیل میشد نا امید شدم کلا

اره عزیزم بوده نگران نباش تو خانوادمون بوده تا ۸ هفته ضربان نداشته ولی خداروشکر اکی بود همچی

معلومه ک هفته ۶ زوده معمولا ۸ هفته تشکیل میشه

قلب تا نه هفته اجازه تشکیل داره عجله نکنین