۵ پاسخ

اعمال ماهانه ایام #بارداری ❣

هر ماه سوره ی ذکر شده را به میوه ذکر شده در آن ماه، خوانده و میل شود.

ماه اول: خرما و سوره ی قدر (۵-۶ بار در ماه)

ماه دوم: عناب و سوره ی توحید

ماه سوم: سیب و آیه الکرسی

ماه چهارم: کندر، انجیر، سیب سرخ و سوره یوسف

ماه پنجم: تخم مرغ، سوره یوسف و حجر

ماه ششم: انار و سوره ی فتح

ماه هفتم: سیب و سوره یس

ماه هشتم: کنجد و سوره هل اتی

ماه نهم: خرما و سوره مومنین

سلام عزیزم میتونی کتاب ریحانه بهشتی رو دانلود کنی و مطالعه کنی همه ی ماه هارو به ترتیب نوشته و خیلی مفیده اگه توماه دومی جمعه ها وپنجشنبه هاسوره ملک و بخون و هرروز صلوات کبیره بگو و پنجشنبه ها ۱۴۰بار و جمعه ها ۱۰۰بار صلوات با (وعجل فرجهم )بگو و هرروز ناشتا به دوتا عناب توحید بخون و بخور🌹

یوسف بخون به سیب فوت کن
یس
سوره انبیا تو صالح شدن بچه تاثیر داره
تو ماه دوم پنج شنبه و جمعه سوره ملک

کتاب ریحانه بهشتی رو بخون همه چی رو کامل نوشته داخلش عزیزم

سلام عزیزم.. سوره عصر باعث صبوری نی نی میشه. سوره نور، محمد، یوسف و توحید باعث زیبایی، خوش اخلاقی نی نی میشه، سوره لقمان باعث میشه عالم باشه.. صلوات هم خیلی توصیه شده عزیزم.. پدرش هم دست بذاره ب شکمتون و 7 بار سوره قدر بخونه براش😘😘