۶ پاسخ

سلام برای مادرایی که نوزادشون رفلاکس داره بگم که تغذیه خود مادر خیلی موثر من خودم از ایشون برنامه غذایی گرفتم کارشناس تغذیه هستن گفتم معرفی کنم شاید بدردتون بخوره خانم دکتر مدیری ۰۹۳۹۹۸۴۳۳۴۲ تو واتساپ پیام بدید برای برنامه تغذیه

دکتر به من گفت رفلکس معده تا شش ماهگی طول میکشه ولی پسر من پنج ماه و نیم بود رفلکسش خیلی بهتر شد

اکثرا ازوقتی که غذا کمکی شروع میشه خوب میشن.
دختر منم داره😢

از ۶ ماهگی به مرور بهتر تا یکسالگی گاهی دو سالگی طول میکشه تا کامل خوب بشه
هنوز خیلی مونده

دختر من آخرای ۴ماهگی خوب شد. از ۵ ماه و ده روزگی هم غذاشو شروع کردم، دیگه واقعا هیچ مشکلی نداره خداروشکر.

نفخ میکنه یعنی؟؟؟