۱۰ پاسخ

عزیزم‌فاصله شیر دهیتو زیادکن وتایمش وکم
حتمابعد شیر آروعشوبگیر
سرش بالاباشه تا۳۰ بعد شیر خوردن
شبها حتمابه پهلوبخوابون وپشتش بالشت بذار تاصاف نشه منم همین کارومزکنم

سلام پسرمنم رفلاکس داره دکتر بهش شیرخشکشو ای ار کرد و اینکه کپسول امپرازول داد ک بازش میکنم و ۱۵تا دونه توشو باشیرقاطی می‌کنم ‌میدم بهش واینکه سرشم بالا باشه حالت نیمه نشسته باشه بچه

میگن شیر خشک ببلاک آره خوبه سنگین و دیگ بالا نمیاره
و اینکه حتما بعداز هربار شیر خوردن ده دقیق
ه رو شونه ات بزار و پشت شو ماساژ بده و زیر سرشو تا قسمت شونه هاشو روی متکا بلند بزار از لحاظ ارتفاع
و موقع شیر دادن دستت رو بالا بگیر خوابیده شیرش نده

یک قاشق مرباخوری رازیانه رو بریز کنار یک دستمال نخی تمیز بعد گره اش بزن تا نریزن توی یک ظرف یکم آب جوش بیار بعد اون قسمت دستمال بذار نیم ساعت توش بجوشه بعدش بذار توی ظرف و با یک گوشت کوب خوب بکوبش تا آبش بیاد بیرون از این دوتا قاشق مرباخوری بده به بچت من یک هفته مرتب روزی دوبار بهش دادم کامل خوب شد

قطره کولیکدیاکولیک از هم قبل شیر ۳الی۴ قطره بده عالیه

عزیزم باید زیر سرشو کامل بلند بزاری یک بالش نرمو بذار بعد هی تا پایین کوچیک ترش کن تا یک شیب ملایم و یکدست بشه بعد روی همه اونا یک تشک‌ بنداز یک شیب حدودا 40 درجه درست کن زیر سرشم چیزی نذار روی این بخوابونش ولی مواظب باش که از روش سر نخوره

عزیزم پسر منم رفلاکس داروهاش به موقع بده زمانی میخواد بخوابه یا شیر بخوره سرش یکم بالا باشه نسبت به بدنش حجم شیرش کم ولی به فاصله زود بده

عزیزم بهش کولیک بده گیرمینچر هم عالیه

عزیزم منم همین مشکل رو داشتم
وقتی که بهش شیردادی حتما یه ربع یا بیس دقه به حالت عمود نگهش دار
زیر سرشم 30درجه بالاتر باشه
من امتحان کردم مؤثربود

عزیزم حتما حتما نیم ساعت تا ۲۰ دقیقه باید عمودی نگهش داری تا شیر قشنگ بره تو معدش