۴ پاسخ

عزیزم من گرفتم الانم رژیمم فقط مهمونی برم غذاخوب میخورم ولی خونه‌خودمون خیلییی کم .نون وبرنج خیلی کم بخور

من شیرم از اول کم بود در کنارش شیر خشک هم میدم ،آخر ۶ماهگی ک غذای پسرم رو شروع کردم از لیمومی رژیم شیردهی گرفتم چون وزنم استپ کرده بود و تو این ۶ ماه یه گرم هم کم نکرده بودم
بنظرم شما هم یه کم صبر کن غذا رو ک شروع کردی رژیم بگیر

عزیزم زمان میبره برای خواهرم یک سال زمان بردولی ازاولشم لاعرتر شد

سلام.خوشبحالت.منکه انقد لاغر شدم اصلا جرئت نمیکنم از آینه خودمو نگاه کنم😓