۶ پاسخ

سلام بچه ها معمولا شب جون ساکت هست بهتر شیر میخورن.واین که سرش رو به عقب میکشه اگه دلدرد باشه باید شب هم نخوره وسرش رو عقب بکشه.حالا اگه قطره دلدرد هم بهش بدی خیلی خوبه باعث میشه نفخ شکمش رو بگیره.من پدی لاکت میدم خیلی راصی هستم واشتهاش هم بهتر شده.

قطره کولیک مرتب بهش بده
وموقع شیر دادن پشت هم آروغش رو بگیر
دختر من وقتی این کارو میکنه میذارمش سر شونه م یا آروغ میزنه یا گازمعده دفع میکنه آروم میشه بعد راحت شیر میخوره

وقتی شیرم کم بشه دخترم اینکارو میکنه
از وقتی ریحون بنفش خشک رو بصورت جوشونده میخورم شیرم خیلی خوب شده دیگه اینکارو نمیکنه
البته دلایل مختلفه
برای من کمبود شیر بود

شایدشیرت بومیده ماهی وتره وسیرنخور
چیزای خوش بومثل سیب و به وچایی به بخور

🤦🏼‍♀️ پسرمنم دقیقا از دوماهگیش شروع شد...رفلاکس پنهان داره ببرش دکتر

احتمالا یا گوش درد میکنه یا رفلاکس داره

پسرمنم همینجوری رفلاکس داره