۴ پاسخ

عزیزم با دکترت تماس بگیر اطلاع بده
یا با مطب تماس بگیر به منشی بگو بهشون بگن
بزار بعدا نگه مگه من اجازه دادم قرص خوردی

میتونی بخوری روزانه تا سه قرص بازم از دکترت بپرس اما در کنارش ویتامین B6 هم بخور و مواد غذایی که ویتامین B6 دارن مصرف کن

اره میتونی بخوری ...من بجز تهوع همش در حال بالا اوردن بودم تا چند روز پیش.حتی قرصهایی ‌ک برای معده میخوردم هم بالا میاوردم . ولی دکتر بار اخر امپرازول نوشت این خیلییییی بهتر از دمیترون بود برای من .

دمیترون مشکلی نداده اصولا دکترا میدن بع خانومای باردار اما بهتره صبر کنی تا خود دکتر برات تجویز کنه عزیزم