۹ پاسخ

نه عزیزم مشکلی نداره.... برای دفعه بعد که خواستین ببرین حمام برید از سیسمونی فروشی کلاه حمام بخرید

نه عزیزم بعدش شامپو بچه ن چشم و میسوزونه نه هیچی نگران چی هسی

دخترمنم عروقت میبرم حموم شامپو میره تو جشمش قرمز میشه ولی خیلی جیغ میزنه و گررریه

هیچ کاری نمیخاد بکنی شامپوبچس مشکلی نداره که

نه عزیزم اصلا نترس چرا میترسی وقتی پشکلی نیس

سلام نه عزیزم کاری نکن
چیزی که نشده

سلام. برا اینکه دوباره اینطور نشه. بشینید روی زمین. ی حوله یا لباسی بذارید روی پاهاتون. نی نی رو بذارید روی پاتون دائم از توی تشت آب روی تنش بریزد سرما نخوره..همینطور که سرش به عقبه بدون اینکه آب بزنید توی دستتون شامپو بریزد و یکم آب. سرشو سریع بشورید و همونطور که خوابیده است روی سرش هم آب بریزید شسته بشه. اصلا توی صورتش آب و کف هم نمیره

نه صورتشو با آب ولرم تند تند بشور اگه حساسیت نداشته باشه چیزی نمیشه ببرش پای روشویی دولا ش کن و اروم اب ولرم بریز از پیشانی بیاد پایین صورتش

کرم مرطوب کننده به صورت مخصوصاً ابروهاش بزن احتمالا خشک شده میخاره