۶ پاسخ

پسرتون متولد چه ماهیه؟

سلام،خدا قوت‌.
دختر منم اینجوری بود،ی مدت غذاهای آبکی مثل سوپ،حلیم،آبگوشت،آب قلم ،ی کمم تووش آبلیمو بزنید مزه دار بشه میخورن..
چون شیر آبکی هست و راحت از گلو میره پایین بخاطر همین هست ک شیرو بیشتر دوست دارن❤❤❤

پسرم منم بدغذاست اما با کارتون گذاشتن اینا چند قاشق میخوره
دقیقا پسرمنم اینطوری شده تا باباش میاد باهاش حرف میزنه میزنه زیر گریه،ماهم والا تو خونه آرومیم نمیدونم چرا اینطوری شده

اولش بهش غذا بده بعد شیر.. بچه وقتی غذایه راحتی مثل شیر باشه معلومه که غذا نمیخوره.. بعدم یکم بزار گرسنه باشه تحمل کن از گرینگی هیچکار نمیشه بعد ببین میخوره یا نه؟پسزم منم همینجوری بود الان میره جلوی گاز وایمیسته تا براش بکشم قشنگ غذا شو میخوره خدا رو شکرشو میگه ذیگه هم دور و برم نمیاد چی برسه که شیر بخواد من کلا در بیست و چها ساعت یبار اونم وقته خواب شیر میدمش اونم خیلی کم

عزیزم یه سوال پسرتون متولد مهره؟

سلام عزیزم پسر منم غذا خیلی کم می‌خورد فقط شیر خودم بود بعد دکتر گفت 1 سال و هشت ماهش شد از شیر بگیر خوب میشه الان از شیر گرفتم خدا رو شکر عالی شده عصبی بودن هم امکان داره از مزاج سرد باشه یا برنامه کودک زیاد دیدن