۸ پاسخ

سلام عزیزم اصلا استرس نداشته باش و آرامشت رو حفظ کن
چون اون استرس هم باعث میشه قندت مختل بشه و جواب آزمایشت رو با خطا نشون یده

سلام عزیزم اصلا استرس نداشته باش هر وقت بیدار شدی برو من ساعت ۸ رفتم ساعت ۱۱ کارم تموم شد

از 12 به بعد چیزی نخورید ، چیز خاصی هم نداره یک شربت شیرین هستش با اسانس پرتقال یا موز
نگران نباشید😘

سعی کن از ۹چیزی نخوری....یه ادرام هست استرس ام نداشته باش چیزخاصی نیست

مدت ناشتایی حدود ۸ تا ۱۰ ساعته ولی اصلا استرس نداره. اگر شربت باشه که میخورید خیلی هم خوبه چون که معمولا بعد ناشتایی قند خونتون پایینه شاید دوست هم داشته باشین. همه تهوع نمیگیرن. من اصلا اذیت نشدم. اگر هم دو ساعته و صبحانه باشه که خیلی راحت بعد از آزمایش اول صبحانه میخورید و بعد از زمان مشخص آزمایش رو انجام میدین.

از 12 شب دیگه چیزی نخورید. ترس نداره چیز خاصی هم نیست

من دوبار دادم هم قند و هم ادرار و‌چیزی نیست فقط سعی‌کن اب قند‌و نیاری بالا😥😥😥😥😓😓

۸ ساعت اصلا استرس نداشته باش چیز خاصی نیس