۳ پاسخ

براش برنج و گوجه و سیب زمینی رو همه رو تو یه ظرف بدار بپزه یه ذره نمک هم بزن که بی مزه نباشه خیلی کم بزن نمک رو بعد که پخت همه رو با گوشت کوب برقی میکس کن یخ ذره بذار شل بشه لهد با قاشق بده بخوره کم کم
منم پسرم لاغر و بدغذا بود اینو شروع کردم الان خیلی ماشاالله خوب وزن گرفته تپلی شده و راحت هم اینو میخوره

بعضی وقتا بچه ها بی اشتها میشن دیروز سه نوع غذا برای دخترم درست کردم هیچکدوم رو نخورد فکر میکنم بخاطر دندون هاشه.
امروز خورده برنج شمالی با سینه مرغ و کره براش گذاشتم یه مقدار خورد
باید خیلی باحوصله باشیم

اصلا بهش اصرار نکن عزیزم اگر حوصله داری چند وقت غذارو بذار جلوش بذار باهاش بازی کنه خودش ناخودآگاه میخوره بعد میتونی کم کم وارد عمل بشی😉