۴ پاسخ

عزیزم اس امپرازول ایرانی من دادم فایده نداشت گلم .خارجی شو بگیر اون اس امپرازول رو من ده روز پیش ۱۵تومن خریدم بی فایده بود

سلام .والا تا جایی میدونم شربت امپرازول میدن .اونم ساختگیه .یعنی داروخونه باید همون لحظه بسازه بهت بده ..یکی از اقوام ما گرفت .نیم ساعته اماده شد بهش دادن .ولی ناگفته نمونه .دکتر من گفت معلوم نیست درست بسازن یا خراب .دختر منم رفلاکس داره ولی من نگرفتم براش .ولی مدام بهش شیر میرم که رفلاکس باعث کاهش وزنش نشه

امپرازول چون گیاهیه و دست سازه، قیمتش متفاوته، هر داروخانه ای یه قیمت میده

سلام من خیلی ها رو دیدم گفتن به بچه شون دادن فایده نداشت