۵ پاسخ

فقط مستقیم و طولانی نزار

سلام عزیزم من اول کمپرس سرد گزاشتم و بعد سه،چهار ساعت از کمپرس گرم استفاده کردم قطره استامینوفن رو هر چهارساعت دادم روز اول و دو روز بعد هر ۶ ساعت دادم نه گریه کرد نه پاش درد میکرد و خداروشکر تب هم نکرد،بهتره بزاری اولش یکم بهونه میگیره بعدش خوب میشه

اگه تو قنداق وایمیسته قنداقش کن بهتره

اره بزارقبلش یه کم استامینفون بزن روی جای واکسنش تااروم شه بعدیخ بزارتوپلاستیک بکش روی حوله یه کم خنک شدبزارروپاش این ملایم تره تاکمپرس یخ دیگه اذیت نمیشه

اره عزیزم بزار.کمپرس سرد اول بزار دردشو کم میکنه بعد گرم بزار.موقعه ای که خوابه برار