۱۲ پاسخ

عزیزم نگران نباش تا دوروز موقع راه رفت
ن میلنگه و جیغ زدنش تا فرداش خوب میشه
اینم میگذره قوی باش پسر منم دو ماه پیش واکسن ۱۸ ماهگی زدیم همینطور بود

وای پسر منم امروز زد البته با کمی تاخیر چون چند وقت سرما خوردگی و اسهال داشت.همش دراز کشیدس.از صبح مرتب استا دادم امشب هم بالاسرش میمونم تا فردا .خدا خودش مراقب همه کوچولوها باشه

بچه های من دو قلو هستن خدا ب دادم برسه کسی هم کمکی ندارم

عزیزم یکم ازقطره یاواکسن به پاش بزن دردش اروم میشه

تا یه هفته میگن 🙄🙄🙄 من از الان استرس دارم

عزیزم روزاول ک کلا گریه میکنن روزدومم تا راه میره گریه میکنه روزسوم خوب میشه

ایبو پروفن دادین منم پسرم جیغ میکشید بعد نیم ساعت ک ایبو دادم راه رفت امتحانش کنین شماهاهم

این واکسن سنگینه کلا.تا سه روز ممکنه درد باش و بچه بی اشتها.

مهدی هم جیغ میزنه نمیتونه پاشوتکون بده این چ واکسنی بود دیگه

واسه پسر من که یک روز کامل درد داشت.بچم اصلا تکون نمیخورد..انشالله زودتر خوب شه

جان عزیزم،استامینفون مرتب دادی،هر ۴ ساعت؟؟،به دور جای واکسن پاش زایلوژل بزن(ژل بیحسی هست)هیچ‌ضرری هم نداره،یا قطره استامینفون بزن دردش رو کم‌میکنه

انشالله زود خوب بشه گلم براش دعا میکنم دختر منم ده روز دیگه واکسن داره خیلی استراب دارم😭😭😭