۶ پاسخ

نه عزیزم منم الان ۱۸هفته ام دردندارم یعنی خدای نکرده چیزی شده نه بابادرسته فکرادم خراب میشه ولی این دلیل نمیشه حالت میزونه یعنی اتفاقی واسه نی نی ت پیش اومده من امروزرفتم صدای قلبشوبهداشت اول نتونس پیداکنه من قلبم داشت وامیستادبخداقسم بعدکه یهوصداقلبش اومداروم شدم😢😢چه حسیه خدایاسایه مادرامونوبالاسرمون نگه دارهرکی هم نداره خدابیامرزه مادرشوولی مادربودن چقدرسخته خدایی پناه ببربرخدامن ازاول حامالگی فقط همینوگفتم گفتم خدایاتاتونخوای برگی ازدرخت نمی افته اگه هم نخواددلیل داره فقط پناه ببر به خدا

چیزیش نشده منم همش توهم میزنم میرم بهداشت از ۱۴ هفته صدا قلبش رو میشنوم امروزم رفتم صدا قلبش رو شنیدم البته ۱۴ هفته که رفتم گفتم ۱۶ هفتم گفت شاید نتونم با این دستگاه صداش رو بزارم ولی گذاشت

ن دختر چ فکریه منم دو سه روز پهلوهام خیلی درد میکرد بعد خوب شد
قران بخون ذکر بگو ک این فکرا رو نکنی

خدا نکنه این چه حرفیه.ببین اگه درد زیر دل وکمردرد ولکه بینی نداری نگران نباش طبیعیه بخاطر رشد رحمه وکشیدگی عضلات ورباطهای رحم هستش

اینا نگرانی های مادرانه‌س همه داریم ولی در نهایت میبینیم که چیزی نیست بازم میخوای خیالت راحت شه به دکترت بگو

نه عزیزم منم دقیقا زمان که هم هفته شما بودم به شدت پهلوی راستم درد میکرد رفتم دکتر ترسیدم آپاندیست باشه سنو رفتم هیچی نبود.