۱۰ پاسخ

نان بهتره عزیزم . البته باید ببینی به بچت کدوم میسازه پسر من هر دو رو میخوره و دوس داره ولی با نان شکمش بهتر کار میکنه و شیر خشک نان آهن داره و برای بچه عالیه .

من آپتامیل میدم، دکترش گفت اینو بدم، حالا شما از دکترش بپرسی بهتره، چون اگر رفلاکس یا حساسیت داشته باشه شیرخشک مخصوص معرفی می کنه.

نان مارک خوبیه.من نان میدم .سنگینه یکم.تنها مارکیم هس که دیدم بعد ۳هفته نباید دیگه استفاده بشه.بقیه مارکا ۴هفتن پس نگهدارندشون بیشتره.
ولی بچه به بچه فرق داره .بهش بده ببین دستشوییش و خوابشو گرسنگیشو.....چطوره بهش افتاد همینو بده.نیفتاد عوض کن.

شیر خشک نان خیلی خوبه من پسرم دوست داره وزن گیری خوبی هم میگیره

من نان میدم و راضی هستم😊😊😊

من نان دادم دخترم اسهال گرفت اپتامیل بهش دادم خوب شد

نان خیلی ایمن تره من نان میدم همه بچه دوست داره هم وزن گیری خوبی داره

من نان داد بهش نساخت الان اپتامیل میدم راضی ام ازش

نان یوبس میکنه ب شدت

من آپتامیل میدادم راضی نبودم‌بچم‌اسهال بود همش الان نان اپتی پرو میدم خیلی راضیم اگه میخوای یبوست نگیره بچت روغن زیتون ماساژ بده شکمشو شربت کتملی کالمم عالیه عالی