۵ پاسخ

عزیزم جنسیت شمارو احتمالی چی گفتن؟

سلام گلم
منم ریسک سندروم داون رو متوسط زده بودن 12 ابان سلفری انجام دادم یه هفته بعد جواب اومد خوب بود خداروشکر انومالیم رفتم گفتن مشکلی نداره الحمدالله
حتی بعد سلفری ازمایش AFP بررسی طناب و لوله های عصبی رو انجام دادم هزاربارشکر گفتن سالمه مال شمام انشاله سلامته اینا احتماله

ارمایش غربالگری 85 درصد درست هست و تست سل فری 99درصد در تک قلویی، شاید جز خطاها باشی چون ریسک سندروم رو زده برای اطمینان دکترت سل فری بهت پیشنهاد میده که هزینش بالاس اما مطمئن میشی، ایشالا که خیره نگران نباش

ریسک سندروم داون داره.

سلام جواب آزمایشتو سریع به دکترت نشون بده