۶ پاسخ

سلام عزیزم منم یکشنبه میرم توراخدا برآمدن دعاکن دلم شادشه الان سه هفته میرم ونا امید برمی‌گردم اما هنوز امیدم بخداست امیدوارم خدا هم دل توراشادکنه عزیزم

ایشالله خوشحال برگردی

انشالله فاطمه زهراکمکت کنه عزیزم دلتوشاذکنه دل منم شادکنه شنبه میرم....

ان شاءالله ک با خبرای خوش بیای پیشمون
اصلا نگران نباش و استرس به خودت نده چون قبل از تو خدا اونجاست و جز صلاح بنده هاش هیچی نمیخواد😘

ان شالله که صدای قلب نی نی تو بشنویی خبرای خوب بیاری برامون ❤😍

انشالله که باخبرای خوش برگردی عزیزم و صدای قلب کوچولوتو بشنوی