۸ پاسخ

سلام عزيزم سعي كن بهش فكر نكني چون وقتي ذهنت درگير ميشه بدنت مقاومت ميكنن شبا سعي كن شير و خرما بخوري صبحانه حتماً قبل ٩ بخوري و نهار تا قبل ١

من فقط شکم دارم، از خودم بدم میاد همش لباسای گشاد میپوشم که تو چشم نباشه😭😭😭

اوووف منم همین مشکلو دارم شکمم خیلی بزرگ شده نمیدونم چکار کنم🤦🏻‍♀️
نه میتونم برم باشگاه نه پیاده روی .

من برعکس شما لاغرم دوست دارم یکم چاق بشم

واای من اینقدر چاق شدم خجالت میکشم جایی برم.شکمم شل و افتاده شده
با این مریضی نه میشه باشگاه رفت نه میشه بچه رو گذاشت توی کالسکه رفت پیاده روی😭😭

ورزش کن

بده بمن🤗🤗من بشدت لاغر شدم

اره والا منم شبا دارچین و عسل و اب جوش میخورم باز ۵ کیلو زیاد دارم و یه کم شکم