سلام مامانا علايم جنين دختر چيه ؟

۷ پاسخ

ان تی بهم احتمال دختر داد... ولی خیلی دلم رو پسر بود
من زیاد تهوع ندارم..فقط وقتی گشنمه
همش سمت چپم تیر میکشه
هوس دوغ ترش میکردم
اونایی ک رو پسر حامله ان از مرغ بدشون میاد عاشق کباب هم هستن

بدن و هورمون های همه یه جور علایم نشون میدن ایشالله سالم باشه گلم

سلام گلم می‌دونی علایم فرقی ندارن علایم همه یه جور مثلاً من همه از علایم میگفتن دختره ولی پسر شد

وقتی میری سونو بیشتر اوقات سمت چپه دلته و اولین بار ک تکون میخوره مث نبض میزنه

من ن ویار دارم ن حالت تهوع هیچی ضربان قلبشم۱۴۷بود

من الان دختر باردارم گلم صربان قلب زیاد توسونو ویار داشتم زرنگ شدم خودم😂😂 تو پسرم تنبل خوابالو بودم الان تا 5ماه ویار داشتم اشتهام کم بود کم کردم وزنم برعکس پسرم خ چاق شده بودم و رم داشتم زیاد میخوررم

من کلا ویار نداشتم ان تی احتمال داد دختره