زایمان طبیعی بهتره یا سزارین؟ چرا؟؟؟

۵ پاسخ

طبیعی از همه لحاظ بهتره ولی بشرطی که بدنتون کشش داشته باشه شما روحیه شو داشته باشین .اول از همه بخاطر اینکه شما بدنت باز نمیشه یعنی هیچگونه برش عمیق و جراحی روت صورت نمیگیره بعد چون بدنت بطور طبیعی و روال خودش زایمان رو انجام داده همه چیز به سرعت برمیگرده سرجاش مثل هورمونات شکمت زودتر جمع میشه که اینم ژنتیکیه باز دردهای بعد زایمان رو نداری به اونصورت و اینکه محدودیت نداری .سزارین هم برای هر بدنی و شخصی به موقع و به جاش مناسبه و ممکنه هزار برابر بهتر از طبیعی باشه براش

من سز بودم صد بارم برم سز رو انتخاب میکنم

من زایمان اولم سزارین بود ،بعد زایمان هم اصلا درد نداشتم وزودهم اضافه وزنم از بین رفت ،الان هم سزارینی هستم امیدوارم باز هم راحت باشه،بستگی به توان بدنی وتحمل دردش داره واسه بعضی ها خیلی سخته و واسه بعضیها خیلی راحت.

به نظر من طبیعی خیلی بهتره ولی هنوزتجربش نکردم ولی دوراطرافیانم هرکی طبیعی بوده راضی بوده سریع سرپا شده

تو له سگم اون بچه اته.دیگه نبینم زر مفت بزنیا