۳ پاسخ

تبش به خاطر عفونت هست دکتر ببر برای اسهال هم سویق سنجد عالیه روزی سه بار بریز تو غذاش،مایعات زیاد بده به خاطر اسهال بدنش کم اب نشه

فک کنم اسهالش ویروسه باشه اگ از ۴ پنج بار در روز بیشتر باشه

پسرمنم تب داشت اسهالم داشت.هنوزم خوب نشده .بردم دکتر تبش بخاطر عفونت گوشاش بود.براش شیاف بزار تبش بیاد پایین.من تب بر میدادم شیافم میذاشتم پاشویه هم میکردم تبش بین 38بود یا3۹پایین نمیاومد.تادکتر چرک خشک کن دادتا تبش قط شده.مایعات بده بخوره.واسه اسهالش اگه میخوره موز بده.لیموشیرین بده.ولی حتما ببر دکتر بچرو داغون میکنه پسرم اصلا تو این چندروز از بین رفت.غذاهم اصلا نمیخورد فقط شیر خودمو میخورد