۶ پاسخ

الان حتما۳ کیلوبه بالاس نگران نباش عزیزم

بچه من تو هفته سه ودو 1800 گرم بود ،سی ونه هفته و پنج روز یزارین شدم بجم 3750گرم بود

من هفته 29+2 رفتم 1435 گرم بود. گفت دور شکمش پنج روز کمه. بعد سی و چهار هفته +2 رفتم گفت 2235 گرم. گفت وزنش کمه. من مشکل معده دارم. اصلا نمی تونم هر غذایی رو بخورم. زده واسم sga . خیلی ناراحت م. معده م به شدت ورم کرده. یه ذره غذا کم و زیاد بخورم معده م می ریزه بهم . نا گفته نمونه استراحت مطلق هم هست. دو هفته دیگه نوبت سزارین دارم. با این اوضاع معدهم فکر کنم بچه م دو کیلو و نیم بشه

بچه تون موقع تولد چند کیلو بود؟!

مال من 32هفته رفتم 2/500بود ولی الان وزنم تکون نمیخوره میترسم وزنش کم شه

سی و یک هفته و ۳ روز رفتید سونو قاعدتا ۴ هفته بعدش یعنی ۳۵ هفته و ۳ روز باید میرفتید سونو برای بررسی مجدد وضعیت جنین و وزنش