۶ پاسخ

من دختر اولم آب دورش زیاد بود ، قند هم نداشتم ، ۳۹ هفته تمام زایمان کردم خدا رو شکر ، این دخترم هم آب دورش زیاده دکترم فقط گفت تحرک زیاد نداشته باش تا کیسه آب زودتر از موعد پاره نشه! ولی از بس ماشاالله دخترم تکونای ناجوری میخوره یه شب خیلی گریه کردم میترسیدم خودش بزنه کیسه آب رو پاره کنه ، ولی دیدم استرس خیلی بدتره ، الان بیشتر مراعات فعالیتم رو میکنم ، حتی نماز که میخونم رو صندلی مهرم رو با دست میزارم رو پیشونی که به کیسه آبم فشار نیاد ، خودم رو هم خونسردتر گرفتم ... ان‌شاءالله که اتفاقی برامون نمیفته ، خودمونو بسپریم به خدا ♥️

من تو ۳۲ هفته آب دور جنین ۲۶ بود و گفت احتمال زایمان زود رس و پارگی..ولی اینقدر منو ترسوندن و مریضی گذاشتن رو بچم و گریه کردم تو ۳۴ هفته دهانه ی رحمم باز شد و زایمان کردم

مایعات باید خیلی کم بخوری.. و برو دکتر دوباره آزمایش قند بده ببین قندت چطوره

سعی کن مایعات کمتر بخوری

اصلا نترس، به منم همین چرت و پرتا رو تحویل دادن، برا من 23ونیم بود، دوهفته بعدش رفتم سونو داپلر گفتن نرماله 15 بود، دکترا عادتشونه بیخودی آدمو بترسونن نگران نباش

منم اینجوری بودم اب دور جنین ۲۵ بود دکترم فک کرد دیابت دارم تو یک هفته دوبار سونو دادم مایعات خیلی کم میخوردم و استراحتمو زیاد کردم خداروشکر رفتم سونو شده بود ۱۳ ، نگران نباش هیچی نیست