۱۱ پاسخ

نگران نباش اصلا
دختر منم یه شب اینجوری شد، آرامشت رو حفظ کن چون بچه‌ها می‌فهمن صبور باش
مردها تو اینجور مواقع همین حرفارو میزنن و عوض اینکه استرس آدمو کم کنن بیشترش می‌کنن
ببرش دکتر
شاید ریفلاکس پنهان داره یا دل درد اذیت‌ش می‌کنه

عزیزم به هیچ عنوان شیرخشک نده عادت میکنه و دیگه سینتون رو نمیگیره

یه خورده نوک سینتو با آب قند شیرین کن ایشاالله که میگیره،دختر من روزای اول نمیگرفت بعد که شیرین کردم دیگه گرفت

سلام خانمی منم یه سری این بلا سرم امد 😖 اول ارامشتو حفظ کن بعد سینتو بشور شاید بوی بدنت عوض شده بعد بده بخوره .شاید هم چیزی خوردی که مزه ی شیرتو بد کرده مثلا دختر من پرتغال که بخورم شیر نمیخوره😅😕

ببخشید میگم همه حرفا و نگرانی هات یه طرف
غر شوهرت یه طرف
ببخشیدا میگم به اون چه ربطی داره سینه میگیره یا نمیگیره
اگه بچه گرفت که خوبه اگه نگرفت هم هیچ مشکلی نیست فوقش شیر خشک میخوره
هیچ آسمونی هم به زمین نمیرسه بچه شیر خشک بخوره
اصلا من نمیفهمم چرا اینقدر استرس میدین به هم بابت شیر خشک و شیر مادر دادن
شما هم چون تو شرایط استرسی هستی بچه ات حس میکنه ... آرامش داشته باش اونم اروم میشه میخوره

آروغشو بگیر بعد بزار بخوابه شب تو خواب میگیره اگه بازم گریه کرد سرپا راه بدو بده

عزیزم سرسینه ت را با یکم اب قند شیرین کن میگیره نگران نباش

سلام پسر منم چند روزه خیلی سخت سینه رو میگیره من اصلا بهش شیر خشک و شیشه ندادم از اول این چند روزم با صبر بهش سینه رو دادم چون گرسنه میشد مجبور بود بخوره شماهم اصلا شیشه نده گرسنه بشه مجبوره بخوره

از کی شیرخشک میخوره؟ باید کلا شیرخشک قطع کنی تا ب سینت برگرده گرسنه باشع اخر میگیره

وا مگه دست توئه که ول کنه یابگیره

پسر منم همینطور شده.به بدبختی گرفت اخر