۵ پاسخ

پسر اولی من هم همینجور بود دکترا گفتن اگزما هستش درمان خاصی هم نداره فقط از شوینده های شیمیایی استفاده نکن طب سنتی هم گفت بخاطر گرمی هست و خودم باید چیزای خنک بخورم.مدت طولانی درگیرش بود همش بدنشو میخاروند و زخم میکرد. مدام بدمشو چرب میکردم. الان که ۵ سالشه خداروشکر بهتر شده اما هنوز پوستش خشک و زبره

اره عزیزم حساسیته دون دونای قرمز شکمو کمرو بازوهای دختر منو گرفته بود بردم دکتر گفت حتی ی دونه جوشم زد ببین چی خوردی من ک نفهمیدم چی خوردم اون مدت هم پروتئین گاوی زیاد خورده بودم هم گرمی خلاصه همه شو حذف کردم تا خوب شد و بعدش کمتر خوردم خودش خوب میشه فقط مرطوب کننده بزن احتمالا شیرخشکشو باید عوض کنی

سلام گلم دختر منم به پروتئین گاوی حساس .زود فهمیدم دونه نزده شما باید شیر خشک مخصوص الرژی بدی مثل آپتامیل پپتی جنیور یا الکر یا نئوکیت حتما باید دکتر آلرژی ببرین

شاید اگزما گرفته

دقیقا مشکل بچه منم هست میگن گرمیه