۱۰ پاسخ

عزيزم گناه داره اين كارو نكن روند رشد قدش هم كمتر ميشه ، شير تا دو سال كامل بده هر چقدر ميلش ميكشه

نه نگیرش شیرشو کم کن روزی ۳ یا ۴ وعده بده وقتی بهونه ی شیر کرد ببر یکم آب بده یا سرگرمش کن سعی کن اول غذا بدی چند روز اول غذا دادن سخت میشه بعدا عادت میکنه بیشتر بخاطر شیر هست غذا نمیخوره لباسای باز نپوش یا حالتی که شیر میدی کمتر باش من دراز بکشم درجا پسرم پیداش میشه😀😀😀

بنظرم بهترین راهکار رو پزشک دخترتون میتونه بده ، با ایشون مشورت کنید و اگر گفت از شیر بگیرید که این کارو بکنید یا ممکنه شربت برای اشتهاش بده یا راهکار جدید

وااای که پسرمنم همینجوریه اصلاغذا نمیخوره فقط شیرمیخوره انقدحرص میخورم که نگو تصمیم دارم ماه دیگه ازشیر بگیرمش

دختر منم غذا نمیخوره اما من سعی نمی کنم به زور بهش غذا بدم الان مدتیه شیر خودمو بیشتر میخوره اما روزانه یک بار غذا میخوره ممکنه چندبا. غذا درست کنم و نخوره اما بهش فشار نمیارم. بهنظرم بچه میلش به غذا باشه میخوره.دکتر هم بردم گفت دخترم وضع رشدش خوبه. همه بهم میگن لاغره اما وقتی دکترش گفت خوبه دیگه به حرف کسی گوش نمیدم.

دختر منم 1سال و 4ماهش بود از شیر گرفتم خداروشکر الان خیلی خیلی بهتر شده... بامشورت دکترش روزی ی دونه شیرپاکتی پرچرب میدم بهش

عزیزم الان زوده نگیرش گناه داره منم همین مشکل دارم پسرم چیزی نمی خوره

سلام عزیزم منم دخترم مثل دختر شما بود از صیر روز گرفتمش ۵ذا خوردنش خیلی بهتر شده

مثلدخترمن،منم میخواستم ازشیربگیرم میگن گنا ه داره وازاین حرفا،ولی ازنظرپزشکی میگن یکسال کافیه برا شیر خوردن

اخ گفتی درد منم همینه بخاطر دندون در اوردنشون اذیت میشن دیگه