۵ پاسخ

سلام عزیزم بهتره با نظر پزشکش کمکی رو شروع کنی .البته تواینستاگرام پیج هایی هستن که برنامه منظم مینویسن و میگن هففته اول کمکی چی بدی و هفته دوم چی که بچه راحتر هضم کنه و حساسیت و.... مشخص میشه.من خودم برای شروع کمکیش از یک پیج‌که تخصصش غذای کودکه قراره برنامه بده البته قبل شروعش حتما به پزشک پسرم نشون میدم مشورت میکنم.

عزیزم سه الی چهار روز لعاب برنج
ی هفته فرنی
ی هفته حریره..‌
بعد سوپ و پوره میتونی شروع کنی

حریر بادام یکی دو هفته دیگه شروع کن

والا من دخترم ۵ ماه ۱۸ روزگیش از پزشکش پرسیدم اشکال داره از الان بدم گفت بله باید ۶ ماه تمام بشه

من انواع پوره ها و سرلاک و اینجور چیزارو از ۲۰روز پیش شروع کردم😄