۱۷ پاسخ

مشکلی نیست طبیعی من هم بچه ام جلوسرش میرخت توکلاه دکتربردمش گفت طبیعی موی شیرهست دوباره درمیاد

عزیزم طبیعیه ناراحت نباش
بچه ها اولش موهاشون میریزه بعد دوباره درمیاد

سلام دختر منم بدنيا كه اومد موهاش سياه بود بعد ريخت موهاى خرمايى داره الان

دختره منم همینطور بود موهای زمان تولدش ریخت موهای جدید در آورد،طبیعیه

می‌خوای کلاه گیس بذار سرش!!
بابا با کچلی بچه‌ت عشق کن، ناراحتی داره آخه!!

پسرمنم یک ماهشه به دیناامدموداشت وبی الا همه موهاش ازجلو شروع شدریخت .اونا دوباره درمیاد برای همه اینجوره

درمیاد دوباره اون موی داخل رحم رشد کرده و پایه اش ضعیفه پسرمنم جلوی موهاش ریخت توی کلاهش پر مو بود ولی الان دراومده اصلا نمیریزه نگران نباش

همه همينن درمياد باز

بعضی نوزادا موی اولیه رو میریزن ناراحت نباش

عزیزم مو شکم میریزه نگران نباش. بیرون میاد

مو مادر زادی همه میریزه حتی دست پاهاش دختر من اینقدر مو داشت جلوشو میشد با کش کوچیک بست الان بدنش ک همه ریخت سرش از پشت داره میریزه الان رسیده ب کنار گوش هاس

یه وقت زشت نباشه موهاش ریخته ابروت نره حتما بپوشونش کسی نبینه😶چه حرفایی آدم میشنوه موهای بچه ها میریزه خوب پسر منم کل دنیا اومد کلشم تا یکماهگی ریخت خیلیم قشنگه

عریزم اول موهاشون میریزه بعد دوباره درمیاد

عزیزم بسلامتی
غصه نخور ما به اونا میگیم مو حرومه
اونا میریزه جاش در میاد نگران نباش

عزیزم بچه ها موهاشون کلا میریزن دوباره درمیارن

در میاد اونایی که مو دارن موهاشون میریزه دوباره در میاد

وای عزیزم پسرمنوخخخخخخ