۴ پاسخ

یعنی چی بدم یا نه؟ وقتی دکتر تشخیص داده باید دارو رو بخوره. یعنی حاضری بچه اذیت بشه ولی دارو ندی؟ خواهشا به دکتر اعتماد کنین. اگه قبول ندارین دکترش رو عوض کنین ولی به دکتر اعتماد داشته باشید لطفا!

پسر منم رفلاکس پنهان داره اما دکتر دارو نداد گفت رژیم خودتو اصلاح کن

اره من تا ماه ۳ میدادم دخترم هر ۱۲ ساعت ۲۰ گرانول(۲۰ تا از اون دونه های سفید داخل کپسول).خوب بود براش.ولی الان دیگه حواب نمیده و داروی دیگه جایگزین کردم

به پسر من هم دادن ومصرف کردم باید قاطی شیرش کنی
بعد نیست