۸ پاسخ

من تازه زدم براش قبل رفتن بهش قطره بده دوساعت بعدواکسن تب وپادردش شروع میشه شیاف استامینوفن زودترتب پایین میاره ودرد کمترمیکنه درکنارش پروفن هم میتونی بدی سعی کن فواصل تب بررعایت کنی وکنترل کنی.روزاول پادردش زیاده اما باشیاف خوب میشه ولی روز دوم کلا درد نداره فقط تب هست که باتب بر خوب میشه بعداز ۴۸ساعت دیگه خیالت راحت انگارنه انگار بچه واکسن زده

من دیروز زدم.بخدا خیلی راحته .

وای خواهر من امروز برای دخترم زدم کابوسه کابوس امیدوارم پسر شما اینجوری نشه😭🙏

من اون هفته زدم بچم اذیت شد تبش زیاد بود
خداروشکر گذشت

من.و خیلی اذیتم‌کرد و اذیت شد

من امروز زدم پاش خیلی درد داره خداروشکر تب نداره ولی

امروز برای پسرم واکسن 18 ماهگی زدم از صبح تا الان که خوب بوده همه چی🙂🙂🙂

من🤚🤚🤚🤚🤚