۱۱ پاسخ

عزیزم پدی لاکت برا زمانی خوبه که بچه اسهال باشه اما به تقویت سیستم ایمنی و رفع کولیک کمک میکنه شما میتونی از عطاری فلوس بگیری که دفع مدفوع داشته باشه برای نفخ و کولیک هم میتونی از قطره کولیف استفاده کنی

ترنجبین بهش بده سریع خوب میشه دختر منم اینجوری بود

اب قند بهش بده سریع کار میکنع

هیچی . دو سی سی یا بیشتر گلیسرین با سرنگ بزن تومقعدش . خیلی هم داخل نبری عیب نداره . همون موقع دستشویی میکنه . اگر نشد یکم ترنجبین بجوشون صاف کن بده بخوره

ی روز ک اشکالی نداره،اگه بیشتر از سه چهار روز شدو بی ارومی داشت ی شیاف گلیسیرین از داروخونه بگیر واسش بزار ربع ساعته شکمش کار میکنه،البته دکتر میگه تا دو هفته ام مشکلی نیس در صورتی ک بچه بی ارومی نکنه

سلام عزیزم. یکم نبات با آبجوش حل کن .یکم که ولرم شدبده بخوره.شکمش زودکارمیکنه

روغن زیتون دور نافش‌ مثل عقربه ساعت بمال

خودت خوراکی های‌ملین بخور

عزیزم ی روز کار نکرده اشکالی نداره.یکم قنداق درست کن بهش بده.ماساژم بده شکمشو با روغن روده هاش نرم بشه.

برا سن کوچولوت فقط پدی لاکت
پروبیوتیک هم هست کلا برا همچیش خوبه مخصوصا سیستم ایمنی بدنشووو قوی میکنه

عزیزم پدی لاکت براش بگیر عالیه