۸ پاسخ

من گاهی وقتا پسرم تو خواب یهویی میزنم زیر گریه ولی نوازشش میکنم آروم میشه و بیدار نمیشه.بیشتر اوقات خودم پیشش خواب شب ک می‌خوابه یا ظهر ک با خیال راحت بخوابه چون وقتی پیشش میرم به کارم بریم زود بیدار میشه .شما هم اگه امکانش هست شبا با بچتون بخوابید بزارید حس کنه پیشش هستید

سلام عزیزم.
دندون درآوردن.ترسیدن.دل درد یا گوش دردش.ممکنه اینا اذیتش کرده باشن.

یل یجاییش درد میکنه ک احتمالشم زیاده
یا اینکه خواب میبینه میترسه.پسر منم اینطوری بود دکتر گفت بچه ها بیشتر از بزرگترها خواب میبینن و میترسن

سلام گلم، احتمالا جایش درو میکنه شایدم خواب ببینه

دخترمنم اینجوری شده مال دندون درآوردنه

شایدمیترسع یه چاقویاقرآن بزارزیرسرش عزیزم

شاید میترسه عزیزم یاخابش سبک هست

شایدیاگشنش میشه یه جاییش دردمیکنه