۳ پاسخ

ترنجبین بسیار دل پیچه اور و گرمه و مسهل هست. توی بیمارستان نگفتن ترنجبین عفونت روده میاره ندین به بچه؟ به من صد نفر امدن گفتن

دخترمنم بعضی وقتا اینطوری میشه منم نمیدونم چرا...اابته دخترمن ببلاک میخوره... یکم نبات داغ به شیرش اضافه کن که خوشمزه بشه شیرین بشه بخوره... یا ترنجبین بهش بده چون ترنجبین اشتهاآورهستش اشتهاش زیاد میشه و میخوره من سه ماهه به دخترم ترنجبین میدم مشکلی نداره تازه دلشم رون میکنه پی پی میکنه راحتم میشه

سلام باقاشق بهش بدید